Finns det en finns det flera

Jag försöker intala mig själv det, i alla fall.

Mösspåtagning!

Hej igen bloggen!
Idag hade vi mösspåtagning. Vi och hela övriga Stockholm. Kan inte förstå att jag är studenten som alla 93 år avundas, att det är jag som får gå med mössa, skrika utan att folk bryr sig. Att det är jag som tar studenten i år!!
Idag var iallafall en riktigt bra dag! Mösspåtagning, drink, middag på fridays med fina människor. Åh vad jag är glad att jag lärt känna er. Snart tre år sedan... TÄNK vad tiden går fort! Och nu har vi bara en månad kvar, tror livet springer iväg lite väl fort ibland! ...För snart tar vi studenten!









.. och så får denna avsluta alltihopa! KÄRLEK till er mina vänner!!!



.

fan,

18 april

Här sitter jag just nu, på balkongen ackompanjerad med tända ljus och en godispåse! Officiellt vår... maaajgaaaadd! ps fåglarna kvittrar och pratar för fullt... supermysigt!! (det enda som saknas är en man som kan mata mig med godis.. var finns du?)
ignorera påsarna under ögonen... tror det är solens verk minsann. får alltid så när jag solar!

p to the åsklov!

Idag skiner solen och det är närmare tjugo grader! I solen.. men ändå. Ska äta frukost, fixa mig, och sen bege mig hem till pappa. Vi ska äta lunch i solen, prata och umgås! Ikväll sen ska jag jobba... Surt med tanke på att kvällarna bara blir varmare och varmare. Men får hoppas vi är många i kombination med lite post, så det går fort! Men nu: frukost!

Söndagsgöra och sol!

Lite sjukt är det hur jag kan växla från.. ja inlägget nedan, till nu. Glad och förväntansfull inför livet. Mycket konstigt. Men kanske är det för att jag just ätit frukost på balkongen, för första gången i år? Liiiiite kallt i skuggan,  men snart dyker solen upp mellan de glesa trädgrenarna, och till en klarblå himmel blir det inte annat än sol på balkongen! Ska söka lite jobb nu, innan jag sätter mig där och inväntar min kära vän.
Älskar att jag kan ha balkongdörren vidöppen utan att frysa det minsta inne i lägenheten. För två månader sen blev man ju sjuk bara man öppnade fönstret. Våren är mycket välkommen!

nu gör hon sådär igen... skriver



Ibland är livet lite jobbigare. Inte på alla plan, men på vissa.

Ibland har tårarna lättare att rulla nedför kinderna. Inte på alla plan, men på vissa.

Ibland hoppas jag på en annan verklighet. Inte på alla plan ..... men på vissa.

Jag önskar jag var stark nog. Att stå upp för mig själv. Säga det jag dagligen tänker, få orden att bilda meningar. Men vad skulle det tjäna till? Var skulle mina meningar hamna? Hos vem skulle de bo? Hur skulle de användas?
Jag tänker mer än jag pratar. Jag lyssnar på tystnaden, hör vad den har att säga. Förlora verkligheten för en stund är min favoritsyssla. Jag säger inte att jag är annorlunda, att jag tolkar världen som ingen annan. Jag säger inte att jag är olycklig, tror på en bättre framtid eller missunnar det som kommer i min väg. Men jag drömmer. Drömmer mig bort, när som helst, hur som helst.
Och jag gillar det. Jag gillar att endast lyssna till mina egna andetag, ibland även mina egna ord. Jag är ingen ensamvarg, har aldrig varit och kommer aldrig vara. Jag är ingen enstöring som avkyr sällskap, jag älskar sällskap. Men för att jag ska kunna uppskatta det, behöver jag mina stunder för mig själv. Där det endast är jag som betyder, pratar och tyst suckar.
Men jag letar fortfarande efter den person, som jag aldrig vill komma ifrån. Den person som med sin närvaro, ändå tillåter att jag endast är mitt eget sällskap. Den person, som klarar av mina egenheter och mitt sätt att vara. Se ...  jag bildade meningar. Vem kunde tänka sig det.

kuk(l) igår?


Idag är det sol i stockholm

Dagar som denna drömmer jag mig bort. Bort mot ett eget boende, ett jobb där jag får arbeta med det mitt hjärta brinner för, en ångest som inte längre finns. Dagar som denna, då jag är tvingad att stanna inne - trots sommarvärmen, och avklara en liten del av alla de skolarbeten som är kvar innan friheten, drömmer jag om sommar, nytt liv, ny veronica. Tills dess får jag nöja med mig en kaffe, SvD och madrass på balkongen i solen. Plugget kan jag ta om någon timme eller två. När jag fått rensa tankarna lite!

Powerwalk ska bli min grej!

Sitter just nu och tankar ner musik till min planerade powerwalk imorgonbitti! Jag är en periodmänniska... ibland är att ligga i soffan det enda jag gör, och ibland vill jag gå överallt. Till gymmet har jag varit påväg flera gånger, men det blir aldrig av. Tror jag är en person som behöver gå för mig själv, inte hoppa runt på pass eller stå i kö för maskiner... privat träning är nog min grej! Hursom. Håller på att övertala mamma att köpa reebook easy tone till mig, då jag hatar att springa, men faktiskt gillar att promenera! Ska försöka få henne att ge med sig, så jag kan köpa dem imorgon efter skolan, och ta min första runda på lördag. Har gjort upp en rutt på ca 1,5 mil... måste ju kolla om den håller måttet. Och det gör jag ogärna i converse... Imorgon får jag dock gå i converse. Men det ska nog gå bra (...ta i trä). Jag får inte sova än på ett tag, då musiken har en hel del kvar, så kanske skulle sätta igång att plugga? Tio i tio på kvällen... mycket bra jobbat! Håll tummarna att jag lyckas ta mig ut klockan sex imorgon... phuuuh!

efter alla bilder jag sett den senaste tiden...

note-to-self: sluta tryck i dig onyttigheter. NU. eller rör på dig åtmindstonde.

"jätteanonym"

Skiva nummer tre på g! Inte lika taggad som till min egen.. men det är verkligen bara bra. Den kvällen var magisk, men slutade inte lika magiskt. Nu ska jag sätta i linserna, sminka mig och städa undan efter middagen. Sen kommer Vivi och Emelie, så gör vi tisdagskvällen på Ego!

låten jag kommer förknippa min egen skiva med, aka kvällens tagglåt!
HÄR

Tystnaden är min bästa vän

Jag har, de senaste dagarna, insett att jag är så redo att flytta hemifrån. Visserligen är jag inte bäst på att diska, eller städa, men om jag bor själv måste jag göra dessa saker. Nu vet jag att mamma kommer diska eller damsuga om det går för lång tid. Om jag bor själv, tvingas jag till det. Och det kommer bara stärka mig. Kollar lägenheten varje dag, som en del av min drömvardag... där jag har råd att flytta. Men åh, gud vad jag vill. Inreda, möblera, bo. Själv. Underbara tanke. När?

Årets hittils viktigaste fest!

Studentskiva imorgon! Min ursprungliga idé var att komma som Carrie i SATC. Och visst, idén är superbra. Bara det att den tyllkjol och sydde ikväll inte är lika bra. Känner inte att jag kan stå för den... perfektionist som jag är. Istället kom jag på idén geisha. Har visserligen ingen lång kimono, inte heller svart, rakt hår. Men en långklänning, som med tyg i midjan kan fungera har jag, och en mörkblond geisha blir lite nytänkande! Frågan är bara solfjäder eller paraply.. har båda. Hm. Röda läppar (ni vet sådär halvt målade) och asiat-ögon. Jag blir en modern Geisha! Japp. Så får det bli. Nu ska jag försöka sova. Ångest...

dagen efter

Skola tjugo i två känns ganska okej när jag gick och la mig halv sex imorse. Riktigt skum kväll, ska försöka komma ihåg och berätta, tillsammans med bilder när jag får dom! Men nu, chilla vidare.

Magi på batteri



Här ovanför ser ni, mina kära vänner, en liten del av himmelriket. En rakapparat för benen, armhålorna och bikinilinjen, så lätt, så lätt att använda. Den känns verkligen ingenting, behöver ingen rakgel för att fungera, och tar även bort de hår som låtits växa alldeles för länge. Ångesten över att raka benen är nu som bortblåst, jag kan göra det torrt, smärtfritt och snabbt. Jag letar ställen på kroppen att raka bara för att få använda den... men ska nog inte dra det för långt... hmmmprf. Ett underverk som varit frånvarande i mitt liv tillräckligt länge! Tjejer, jag lovar er. Detta är magi.

(Braun Silk  Soft)

8:20-16:15


Jag taggar just nu högskoleprov med en alldeles för stark espresso. Igårkväll myste jag med bio, men mer om det senare. Måste få i mig frukost och get dressed. later!

I love you friday!

Förutom att skriva klart mitt tal och PM till Svenska C delprov A har jag dunkat markoolio, tomas ledin, gyllene tider och orup nu på morgonen! Nu är jag äntligen klar med talet, så ska maila in det och sen dra mig mot skolan. Ja, jag vet att jag skippade två lektioner för att skriva... men till mitt försvar stängde jag av väckarklockan i sömnen klockan sex imorse! ha en bra dag!

Natt till fredag

Trots att jag ska upp tidigt imorgon, och att klockan är över ett, så måste jag bara kolla på finalavsnittet av stylisterna. Råkade komma över vem som vann tidigare idag, men det var precis vad jag trodde och hoppades, även om "förloraren" varit min favorit hela programet. Sista avsnittet, sen direkt ner under täcket, sluta ögonen och sova!

RSS 2.0